Προκατασκευασμένες Κατοικίες

Οι προκατασκευασμένες κατοικίες βασίζονται στο συνδυασμό μεταλλικού σκελετού και οπλισμένου σκυροδέματος που εγγυώνται την μέγιστη αντοχή. Έχοντας εισέλθει στην εποχή της πράσινης ανάπτυξης τα προκατασκευασμένα σπίτια είναι φιλικά προς το περιβάλλον, επειδή έχουν κατασκευαστεί μέσα σε ελεγχόμενο με λιγότερα οικοδομικά προβλήματαπεριβάλλον.

Ένα προκατασκευασμένο κτίριο από μπετόν είναι σαφώς οικονομικότερο από μια συμβατική κατασκευή και χαρακτηρίζεται από αυξημένη αντοχή, αντισεισμικότητα, θερμομόνωση, ηχομόνωση, υγρομόνωση, πυρασφάλεια και ευελιξία στον συνδυασμό των υλικών κατασκευής. Η συγκεκριμένη μέθοδος κατασκευής επιτρέπει τη δημιουργία κάθε επιθυμητής σχεδίασης κατοικίας.

Κύριος στόχος μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, δημιουργώντας προκατασκευασμένα σπίτια που ανταποκρίνονται στην προσωπική αισθητική και στις ανάγκες σας.

Πλεονέκτηματα προκατασκευασμένων κατοικιών

Η ταχύτερη παράδοση ενός έργου (χωρίς φθορά ή καθυστέρηση) το οποίο συνεπάγεται τη μείωση του κόστους κατασκευής έως και 40%. Επιλέγοντας την λύση της προκάτ κατασκευής μπορείτε να αποκτήσετε ένα σπίτι σε εώς και 4 με 5 μήνες

Το σταθερό και μειωμένο κόστος (μειωμένες εισφορές προς το δημόσιο ΙΚΑ, την έκδοση άδειας κ.ο.κ ).

Η αντισεισμική κατασκευή. Στοιχεία από μπετόν, οπλισμός από σίδερα και ειδικά θεμέλια για οποιοδήποτε τύπου εδάφους παρέχουν τον υψηλότερο συντελεστή αντισεισμικότητας από κάθε άλλο είδος κατασκευής σπιτιού.

Ο υψηλός δείκτης θερμοηχομόνωσης. Θα εκπλαγείτε όταν μάθετε πως μπορείτε με το σωστό συνδυασμό υλικών να απολαύσετε ικανοποιητική ηχομόνωση αλλά και 80% περισσότερη θερμομόνωση από τις κοινές κατασκευές.

Η σταθερή και ελεγχόμενη ποιότητα των προϊόντων.

Η εφαρμογή νέων υλικών υψηλής ποιότητας και αντοχής με εγγύηση.

Η ενεργειακή απόδοση των κτιρίων, η εξοικονόμηση ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος.

Ελευθερία αρχιτεκτονικού σχεδιασμού

Αναλαμβάνουμε ολόκληρη τη διαδικασία κατασκευής μιας προκατασκευασμένης κατοικίας από την άδεια έως και την ηλεκτροδότηση, πλήρως συμμορφωμένοι με τον ΚΕΝΑΚ (Κανονισμός Ενεργειακής Απόδοσης Κτηρίων).

Ιωάννινα
Νομός Ιωαννίνων

Συνολική Επιφάνεια 100 m2
Μέτσοβο
Νομός Ιωαννίνων

Συνολική Επιφάνεια 70 m2
Τζουμέρκα
Νομός Ιωαννίνων

Συνολική Επιφάνεια 100 m2
Λευκάδα
Νησιά Ιονίου

Συνολική Επιφάνεια 49 m2
Ηγουμενίτσα
Νομός Θεσπρωτίας

Συνολική Επιφάνεια 120 m2
Σύβοτα
Νομός Θεσπρωτίας

Συνολική Επιφάνεια 75 m2
Πρέβεζα
Νομός Πρεβέζης

Συνολική Επιφάνεια 65 m2
Ιωάννινα
Νομός Ιωαννίνων

Συνολική Επιφάνεια 80 m2

Θέλετε να αναλάβουμε την μελέτη & κατασκευή της νέας σας κατοικίας;