Η Εταιρία

/
Η Εταιρία
Prokat Naurozoglou - Η Εταιρία

Η εταιρία “Προκατ Σπίτια – Ioannina House” των Λεωνίδα και Γεωργίου Ναυρόζογλου, κυριαρχεί εδώ και 15 έτη, στο χώρο των προκατασκευασμένων και συμβατικών κατοικιών. Ιδρύθηκε στα Ιωάννινα, όπου και διατηρεί την έδρα της έως σήμερα στο 6ο χλμ Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών.

Οι περιοχές παροχής των υπηρεσιών μας είναι: Ιωάννινα, Ηγουμενίτσα, Άρτα, Πρέβεζα, Λευκάδα, Κέρκυρα, Γρεβενά καθώς και ευρύτερη περιοχή της βορειοδυτικής Ελλάδας.

Κύριος σκοπός μας είναι η άριστη εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας, δημιουργώντας προκατασκευασμένες κατοικίες που ανταποκρίνονται στην προσωπική αισθητική και στις ανάγκες σας.

Η δραστηριότητά μας περιλαμβάνει μελέτη και κατασκευή προκατασκευασμένων κατοικιών & επαγγελματικών χώρων, συμβατικών κατοικιών απο μπετόν, προσθήκη ορόφου, καθώς και ανακαινίσεις κτιρίων και ενεργειακές αναβαθμίσεις.

Όραμά μας είναι η κατασκευή οικολογικών, ανθεκτικών, οικονομικών και σύγχρονης δόμησης κατοικιών, προσαρμοζόμενοι πάντα στις δικές σας ανάγκες. 

Φόρμα Επικοινωνίας

Επικοινωνήστε μαζί μας στα στοιχεία επικοινωνίας είτε μέσω της παρακάτω φόρμας για να σας ενημερώσουμε περαιτέρω για τις υπηρεσίες μας, είτε για να ετοιμάσουμε κάποια προσφορά για εσάς!